Onnellisuuden utopia

Runoilija Villiviini

nainen
Julkaistu:
422
Liittynyt: 20.4.2006
Viimeksi paikalla: 8.4.2024 17:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3

 

 


Niin utopistisen hölmö tunne kuin onnellisuus onkin
ei sitä vaan osaa konkreettisesti selittää

Silti ilman elettyjä tuskaisiakin virheitäni
en olisi tässä tälläisenä kuin olen juuri nyt

Tälläytymättä mihinkään tai kenellekään
kelpasin kuitenkin sellaisena kuin olin 
en muuttanut itseäni vaan uskoin itseeni
heikoimmilla hetkillä itkin sisäisessä yksiössä
itseäni ja usein

Luottakaa te kaikki kaavasta poikkeavat itseenne
itsetuntemus on vastaus moneen
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaksi viimeistä riviä ovat todella toivetta antavia <3
Kaunista viisautta, ajattelemisen aihetta sielu avoinna. Kiitos.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot