Huomisen realismia

Runoilija Villiviini

nainen
Julkaistu:
422
Liittynyt: 20.4.2006
Viimeksi paikalla: 8.4.2024 17:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3

 

 

Tuntemattomuuden realisointi
omalaatuisuuden arviointi

Kaikki tapahtuu niin hetkessä
pienessä sadasosa sekunnin murto-osassa

Silmin syön tai syljen
olemustasi konkretisoituvaa
Kynsin janoan tai revin
kosketuksellista harhakuvaa
Jaloin potkin tai niiaan
ruusuista kättäsi ojentuvaa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit


Mielenkiintoinen, hyvä runo.
 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot