Pelkään elää tässä hetkessä
haluaisin olla ulkona itsestäni
näkisin itseni muiden silmin
sinunkin jota niin suuresti jumaloin
Kylmä tuuli puhaltaa läpi sydämen
palelen ilman sinun lämpöäsi
en tiedä avasitko sydämeni oven
Selite:
Pelkään satuttaneeni häntä jota rakastan...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kaunista
herkkää...
Rehellistä, pelkoa olla alastomana rakkaan edessä. Voimakas tunne.
kaunis ja vetoisa....hyvä
Jos olisin yhtään herkemmässä tilassa, itkisin.
Menee lemppareihin, enempään ei mulla sanat nyt riitä.
Sivut