Loputtomat ystävät

Runoilija Villiviini

nainen
Julkaistu:
422
Liittynyt: 20.4.2006
Viimeksi paikalla: 28.4.2024 18:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3

 

 

Ruusunpunainen unelma
vuosien saatossa muuttunut
kultareunuksilla koristelluksi

Haave joka niin kauan odotti
todellisuudeksi muodostumista

Kävikö miten kun vihdoin sen saimme
hiljalleen mureni yhteinen unelmamme

Et ollut se mitä kuvittelin
en ollut se mitä kuvittelit
et ollut se mitä oletin
en ollut se mitä oletit
odotimme vuosien saatossa
toisilleen muotoutunutta kaksikkoa

olimme olleet toispuoleisesta päätöksestä
liian kauan sydänystäviä
kun viimein uskalsit uskaltaa
oli juna mennyt jo.

Rakastan sinua kyllä
ystävänä edelleen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Onpa viisas sanoma tässä! Hetket kannattaisi elää silloin kun ne on. Joskus voi olla kuitenkin fiksumpaa tyytyä kauniiseen ajatukseen ja mahdottomaan haaveeseen. Maailman kauneinta on vain luopua...

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot