Naiskuiskaaja

Runoilija Suertecita

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2013
Viimeksi paikalla: 11.6.2017 14:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.9.1984

Elä elämäsi hymyillen, hymyile läpi kyynelten.
 
Hiljaista rauhaa yön kuuntelen
pimeydessä sen myös näen parhaiten
kuinka kehosi lämmöstä erkanen,
tulen lähelle

Vedät puoleesi varauksen lailla
sammutan suudelmin ihosi palaneen
saan hellyyttä syystalveen uudelleen
vaikka lattialla

Tule viereeni jäädäksesi
kämmenesi laske hiuksiini
Raukeana minä kyljessäsi
piirrän aaltoja sormien alla

Nimeäsi olen vuoteessa huutanut
himonkin läpi on sun katse kuuhun kuultanut
sä oot niin upea, mun vaniljainen shamppanja
Teet naises hulluks mutta tiedät kuinka kuiskata!

:,:Naiskuiskaaja, Lämmönvaraaja
-Mies, josta kaikki naiset tykkää
Solunsalpaaja, Matkasaarnaaja
-Sun syliis mielellään ne hyppää

Mua ei enää haittaa katseet niiden toisien
naisien
Olet minulle elämäni ja niille pienen pieni
hetkinen
Selite: 
Miehet tekee rocklyriikkaa seksistä ja naisista. Naiset tekee rocklyriikkaa seksistä ja miehistä. Simple as that :)
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot