Kaivoton

Runoilija Suertecita

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2013
Viimeksi paikalla: 11.6.2017 14:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.9.1984

Elä elämäsi hymyillen, hymyile läpi kyynelten.
 
Ihmisiä erottaa tarve; selkeät, pilkuin erotellut imperatiiviin asetetut ohjeet kuinka toimia ja Tilanteet, joissa luontevasti luovivat kuuluisalla maalaisjärjellään. Se samaa, millä kaivot keksittiin eikä päästetty niitä kuivumaan. Aivot on kaivo. Aivoton. Kaivo.
Selite: 
Järjenkäyttö on sallittua, jopa suotavaa.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot