Ystävyyttä?

Runoilija SunSet

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Suuria ajatuksia pienessä päässä"

Kaikki kommentit tervetulleita, myös kritiikit. Pääasia että on runoista jotain mieltä... :)

Tällä hetkellä omat suosikkini runoistani ovat Peilityyni pinta ja Koston suloisuus. Lukekaa! ;)
 

Maailman tärkein,
niin sinä sanot aina.
Tarkoittaako se
oikeutta vetää minut
mukaan suureen draamaasi?

Selite: 
Tanka. Eräs ystäväni on oikea draamakuningatar: hän on keksinyt, että minulla ja hänen poikaystävällään on salasuhde. Itsehän vain olen kuunnellut molempien murheita ja tuhenut vaikeina aikoina.
Kategoria: 
 

Kommentit

Sinulla on silmää elämän tosiasioille, ja taitava kynä.
Tämä koskee kaikkea mitä olet tänne kirjoittanut.

 

Käyttäjän kaikki runot