Hakkuuaukealla

Runoilija SunSet

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Suuria ajatuksia pienessä päässä"

Kaikki kommentit tervetulleita, myös kritiikit. Pääasia että on runoista jotain mieltä... :)

Tällä hetkellä omat suosikkini runoistani ovat Peilityyni pinta ja Koston suloisuus. Lukekaa! ;)
 

Äiti,
miksi tuo pihlaja itkee?
Onko sillä paha olla?

Älä itke pieni puu,
me tuodaan sulle kaulahuivi,
suklaakarkkeja
ja mukillinen mummon viinimarjamehua
että olosi helpottuu,
eikö niin äiti?

Äiti?

Minne sä menet,
etkö huomaa tuon puun surua?
Se kaipaa ystäviään.

Selite: 
Lapsen silmiin verhottua huolta ihmisten tavasta riistää luontoa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot