Laineet soittavat surusävelmiä

Runoilija Heljankka

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 30.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Otan sinua kädestä kiinni ja johdatan saniaisten läpi pienen puron varrelle.

Sanon sinulle: eikö tuo puro muistutakin meitä!

Sinä kysyt: kuinka niin?

Määrätyn matkan pienet laineet kulkevat erottamattomina kunnes ne tulevat joenhaaraan. Siinä niiden on viimein luovuttava toisistaan - ja sen ne ovat tienneet alusta asti.

Näin vastaan sinulle ja pyyhin silmästäni kyyneleen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hienosti kuvaa rakkauden melankolista puolta runosi. pidän :)

 

Käyttäjän kaikki runot