Pesä

Runoilija lygo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist." - Friedrich Nietzsche
 

Enkeleistä tein pesäpaikan
Uinuvalle lapselle sydämessäni
Nyt olen yksin
Ruumis makaa sylissä

Kadotettu minä
Murhattu ikuisella paolla
Huominen on liian kaukana
Äiti milloin mennään taivaaseen?

Kotiin
Onko paikkaa jonne kuulun
Tässä harmaassa
Juoksen ilman voimia
Jalkapohjat verillä

Anna minun kadota aamuruskoon

Selite: 
Odotus ja epätoivo, masennus ja suru. Kenen voimat loppuvat kesken?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot