Hauta

Runoilija lygo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist." - Friedrich Nietzsche
 

Tunnevirta joka
ravistaa tätä maailmaa
On keijupölyä sormenpäillä
Minä olen haudassa
Kukka kalliolla hauraana
epätäydellinen osio yhtälössä
Tulevaisuutena pyöreä nolla

Reagoiva ilmanliikkeisiin
ja unohtuva ensilumen alle
Kuka nostaa lapsen keinumaan?
Tuuli hiuksissa
kuristan olemattomuuden
Hengen vien kiviltä
murhaan itseni päivä kerrallaan
Revin kahleita ihmisyyden kasvoilta

Lukossa rintakehällä
avain likaveden vietävänä
Päästäni löydät vain
Tuhkan peittämän maankamaran
yhdeksänkymmentäyksi yötä
Hauta on valmis käyttöön

Selite: 
Pohdiskelua elämäntilanteista ja pako jonnekin.
Kategoria: 
 

Kommentit

tykkäsin tästä todella ja meni suoraan suosikkeihin. Pidän kovasti myös muista runoistasi ja olisi ilo lukea niitä vielä lisääkin.

Vau miten pelottavan vahva runo! Pidin!

 

Käyttäjän kaikki runot