Näkymätön

Runoilija Riinatar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Laitan ajatukset runona eteen päin.
 

Olen varmaan näkymätön,
kun kukaan ei huomaa..
Minua sattuu,te satutatte minua.
Miksi koskaan luotin teihin,
te kerroitte mielipiteenne minusta,
siitä välittyy,että mua ette enää halua.
Sekasorto sisälläni pahenee..
Uutisia,uutisten perään,
ja sinä tulit haukuit ja katsoit murhaavasti.
Mutta jos katseeni tappaisi! Et tiedä kuinka
syvällä helvetissä eläisit.
Olkaa onnellisia.Minulla on oma elämäni,
ja en halua teitä sinne jos ette oikeasti minusta välitä.
Nähdään helvetissä

Selite: 
omistettu hyville ystävilleni.
Kategoria: 
 

Kommentit

Uups.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Riinatar Sanna 2.11.2010 0 Runo
Riinatar sattuuko? 2.11.2010 1 Runo
Riinatar katse. 17.5.2010 0 Runo
Riinatar särkynyt 15.12.2009 1 Runo
Riinatar Nainen 9.10.2009 1 Runo
Riinatar Nimetön 3.9.2009 0 Runo
Riinatar Mitä se on? 2.9.2009 0 Runo
Riinatar Näkymätön 30.8.2009 1 Runo
Riinatar Tuska 16.8.2009 4 Runo
Riinatar Nimetön 10.8.2009 0 Runo