Tuska

Runoilija Riinatar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Laitan ajatukset runona eteen päin.
 

Se on tuskaa..
Rakkaus on vaikeaa,
se joko satuttaa tai saa onnelliseksi,
se on ihanaa tai joko raastavaa..
Tällä hetkellä,
kaikki on mennyttä,
sua niin rakastan,
tuska,rakkaus
Miksi tässä kävi näin?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava. Vahva, todellisuuden makuinen runo. Tunne välittyy.

Tuska kuvastuu koskettavasta runostasi.

Koskettava. Vahva, todellisuuden makuinen runo. Tunne välittyy.

Tuska kuvastuu koskettavasta runostasi.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Riinatar Sanna 2.11.2010 0 Runo
Riinatar sattuuko? 2.11.2010 1 Runo
Riinatar katse. 17.5.2010 0 Runo
Riinatar särkynyt 15.12.2009 1 Runo
Riinatar Nainen 9.10.2009 1 Runo
Riinatar Nimetön 3.9.2009 0 Runo
Riinatar Mitä se on? 2.9.2009 0 Runo
Riinatar Näkymätön 30.8.2009 1 Runo
Riinatar Tuska 16.8.2009 4 Runo
Riinatar Nimetön 10.8.2009 0 Runo