Duunari ja herra

Runoilija Polja

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 22.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tyhmä ja isokokoinen, mutta ei yleensä vaarallinen...
 

Oot osa ratasta yhteiskunnan,
hienon, vai läpimädän.

Teet sitä taikka tätä,
kiitoksenko saat,
vai ootko mätä.

Vaikka Duunari tuunaa,
ei se ketään kuulaa,

Mutta jos herra,
ees yhden kerran,
jotain keksii,
niin jopas herran herra,
on maireena korni
ja renikan hommaa,
rintaan herran.

Vaik’ tosissaan kerran,
Duunari ois,
palkkansa verran,
ansainnut riksaa,
sen korjaakin herra,
ja renikan pokkaa.

Sellaista on, elämä herran,
Duunarin varjossa,
kihojen mallissa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kantaaottavaa runoutta

Tassahan on protestia vahan enemmankin, mutta noinhan ne asiat yleensa menee. Mielenkiintoista luettavaa !!

 

Käyttäjän kaikki runot