Nimetön

Runoilija Rebekka

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 30.5.2012
Viimeksi paikalla: 25.8.2020 19:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

levoton tuhkimo
 

Joskus sitä on sielu suloisesti sekaisin, mieli mielettömän kaltainen.
Silloin elämässä näkyy kaikki sen värit, tuntuu tulivuori ja ikirouta.
Maistuu suolainen tuuli.
Tuntuu kielletyn kosketuksen palo ja jää. Väärän rakkauden syntinen sively.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Luin runojasi, ja kovasti koskettivat.
Tämä kaikkein eniten, ehdottomasti runoistasi minulle nyt tässä tilanteessa antoisin.
Ah ja voih, että kiitän Sinua tästä.

Tässä on vaan se jokin, jota en osaa pukea sanoiksi !

Kaunis, hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot