Kyynel

Runoilija MiMiTSu

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 4.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Opettele ensin rakastamaan itseäsi, vasta sen jälkeen rakastu.
 

Joskus on näköjään viisaampi vaieta/
Joskus on viisasta tunteita paeta/
Ku kaikki yhtä aikaa murtuu/
Samaan aikaan haavat sydämeen juurtuu/
On hankalaa toist ymmärtää jos se ei viestitä/
Vaan koko ajan rakastunutta esittää/
Olit, oot ja tuut aina olee mun kaikkeni/
Vaikka sä pystyitki vaan särkemään mun sydämeni/
Sillä aina jollain tavalla tuun sua rakastamaan/
Koska en pystyny syitä sulle kertomaan/

Melkein kaiken kykenen ymmärtämään/
Mut sitä en et miks menit tän kaiken tyrimään/
Onko totta, en sulle mitää merkitse/
Aina vaan väärin perustein valitset/
Mulla on tapana kattoo sisälle, sulla taas ulos/
Näin ainaki mikä on luottamuksen tulos/
Sillon kaikki sortu ku sydämeni avasin/
Monet ikävän kyyneleet vuodatin/
Mut enää et yhtään kyyneltä ansaitse/
Sanon tän vaa: ens kerralla harkitse/

Nyt öisin valvon, aina sua ikävöin/
Taitaa olla tääki työ turhaa päivin öin/
Kun en tulosta tuu koskaan näkemään/
Koska saat katsellas mun sieluni särkymään/
Mut osiksi taas jälleen jakamaan/
Ja valheita korvaani kuiskamaan/
Tuunko koskaan enää löytää mitään pysyvää/
Jos aina luotan ihmiseen väärään/
Ja antaudun sille ja yritän kaikkeni/
Tiedäthän, en mä tätä tahallani/

Melkein kaiken kykenen ymmärtämään/
Mut sitä en et miks menit tän kaiken tyrimään/
Onko totta, en sulle mitää merkitse/
Aina vaan väärin perustein valitset/
Mulla on tapana kattoo sisälle, sulla taas ulos/
Näin ainaki mikä on luottamuksen tulos/
Sillon kaikki sortu ku sydämeni avasin/
Monet ikävän kyyneleet vuodatin/
Mut enää et yhtää kyyneltä ansaitse/
Sanon tän vaa: ens kerralla harkitse/

Et tiedä kuinka tahtoisin kertoa/
Et tiedä kuinka paljon ihminen voi vihata/
Et tiedä kuinka paljon ihminen voi rakastaa/
Mut mä tiedän kuinka paljon ihminen voi valehdella/
Voispa vaan tunteita ite säädellä/
Aina aivoille viestittää/
Kenest haluu tykätä, kuinka paljo ja kuinka kauan/
Mut ei, se ei vaa mee niin, silti sua rakastan/
Katoan yöhön pimeään, mistä en löydä tietä pois/
Et tiedä paljonko mulla tunteita jäljellä vielä ois/

Melkeen kaiken kykenen ymmärtään/
Mut sitä en et miks menit tän kaiken tyrimään/
Onko totta, en sulle mitää merkitse/
Aina vaan väärin perustein valitset/
Mulla on tapana kattoo sisälle, sul taas ulos/
Näin ainaki mikä on luottamuksen tulos/
Sillon kaikki sortu ku sydämeni avasin/
Monet ikävän kyyneleet vuodatin/
Mut enää et yhtää kyyneltä ansaitse/
Sanon tän vaa: ens kerralla harkitse/

Selite: 
Nooh.. Mielipiteitä kiitos :) Tän löysin koneelta tuolta sopukoista. :P
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosi hieno.
Tuli mieleen joku räppikappale tästä, vaikken räppiä kuuntelekkaan sanoitukset sopisivat täydellisesti semmoseen. :)

Tosi hieno.
Tuli mieleen joku räppikappale tästä, vaikken räppiä kuuntelekkaan sanoitukset sopisivat täydellisesti semmoseen. :)

 

Käyttäjän kaikki runot