ehkä rakastan

Runoilija Declan

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 25.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tällänen normi tyttö
oulusta päin =)
 

Luulin rakastavi sinua,
mutta olinkin väärässä.

hetkiä, joita vietin kanssani,
vannoin rakkauttani sinulle.

En silloin tiennyt että valehtelin.

Tahtoisin olla sinun kanssani,
mutta en voi,
koska rakastan toista.

Silti vieläkin pidän sinusta.

Selite: 
tämmönen tupsahti omista kokemuksista..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Declan ehkä rakastan 25.11.2008 0 Runo
Declan turhaa 25.11.2008 0 Runo
Declan kuolema 25.11.2008 0 Runo
Declan yksin 25.11.2008 0 Runo