kuolema

Runoilija Declan

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 25.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tällänen normi tyttö
oulusta päin =)
 

pieni poika
juoksee tietä pitkin
kohta kuuluu kolahdus suuri
pojan silmissä sumenee
ja hän herää taivaassa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Declan ehkä rakastan 25.11.2008 0 Runo
Declan turhaa 25.11.2008 0 Runo
Declan kuolema 25.11.2008 0 Runo
Declan yksin 25.11.2008 0 Runo