Yöhetki

Runoilija mmk

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 31.8.2012
Viimeksi paikalla: 30.6.2021 12:43

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
7.3.1993

--
 

Niin tummina kaartuvat silmiesi ripset
Levollista unta
Eikä mitenkään antaisi
Sydämeni periksi sinua maailmaan herättää

Katselen vain ja silitän
Itken ääneti ja tiedän
On hetki vain tää yön sylissä
Viimeinen kerta, etkä ole enää siinä

Rakastan niin, sinua hengitän
Ja tuoksu, sinun ainoastaan
Saa minut ehkä uneen vaipumaan

Niin tämän kaiken tiedän
Tunnen sen, eikä koskaan kuole rakkaus
Enkä mistään hinnasta
Olisi päästänyt sua lähtemään

Selite: 
Muisto viimeisestä yöstä kun tiesin jo kaiken olevan ohitse
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettaa tämä tärkeä runo. <3
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
mmk Me 20.2.2019 3 Runo
mmk Karhu 15.9.2018 4 Runo
mmk Yksiö 29.6.2018 2 Runo
mmk Sade 20.8.2014 2 Runo
mmk Yöhetki 4.6.2013 1 Runo
mmk Nimetön 3.6.2013 1 Runo
mmk Nimetön 17.9.2012 0 Runo
mmk Häkki 10.9.2012 0 Runo
mmk Kadunkulmaus 31.8.2012 1 Runo