Me

Runoilija mmk

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 31.8.2012
Viimeksi paikalla: 30.6.2021 12:43

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
7.3.1993

--
 
Olet niin paljon minä
Että pelkään jäädä pitempään
Sillä luonasi saatan kadota jäljettömiin
Enkä löydä enää ääriviivoja
Jotka minun ihoni sinusta erottaa
Sillä sinä olet niin paljon minä

Olen niin paljon sinä
Että pelkäät katsoa silmiini
Sillä sieltä näet omasi
Ja ne naarmut jotka voisin verille raapia
Voi jospa omani olisivat ummessa
Sillä minä olen niin paljon sinä 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea!
Kiitos ❤
Olipas tää kyllä tosi kiva runo, tykkäsin :)
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
mmk Me 20.2.2019 3 Runo
mmk Karhu 15.9.2018 4 Runo
mmk Yksiö 29.6.2018 2 Runo
mmk Sade 20.8.2014 2 Runo
mmk Yöhetki 4.6.2013 1 Runo
mmk Nimetön 3.6.2013 1 Runo
mmk Nimetön 17.9.2012 0 Runo
mmk Häkki 10.9.2012 0 Runo
mmk Kadunkulmaus 31.8.2012 1 Runo