Lupaus

Runoilija jotain muuta elämästä

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 1.12.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ilon ja rakkauden toit minun pintaan.
Se yksi lause oli kuin veitsi minun rintaan.
Se veitsi kun iski ja kääntyi vielä
Sen tunteen kun tuntee, ei toivoisi olevan siellä.
Vaan kaikki kun katoaa ja jää vain muistot
Kyyneleet valuu ja poistuu vaistot
Jotka itseä suojaa ja rakkauden antaa.
Tämän jälkeen minut näkee vain kuvina ja muistojen kautta.
Enkä lupaa vaan toteutan sen vielä.
Ensin hoidat asiat niin etten ole kenenkään tiellä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot