lågan

Runoilija kuunkierto

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 20.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

när du ser på mig
tänds lågan
likt veken på ljuset

när du rör vid mig
smälter jag
likt den lilla ängeln av stearin

då du andas mot mig
fladdrar lågan till
men brinner än dock

så varmt, så hett

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot