två världar

Runoilija kuunkierto

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 20.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

så mjuk är mossan
i skogens hemligaste vrå
älvan i sin morgondans
så lätt på foten så vacker

och trollet han ser på
dansen likt en virvelvind
det är nästan mer än han förmår
slutligen i yrseln han
forsar sig fram

älvans dans stannar upp
ett ögonblick
gnistrande klar
ser de varann de två

och skiljda världar
möts för en stund så kort

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot