Nimetön

Runoilija downgirl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Särkynyt ei voi synnyttää
ehjää ja kaunista

Ja taas mulla on oikeus olla
ruma ja rikkinäinen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen, surullinen.
Muutamassa sanassa, niin paljon enemmän, kuin ensi silmäyksellä voi nähdä.

mä luen rivien välistä myös jotakin positiivista
helpotusta?

ihana runo. kiitos sanoista.

Koskettava.

Todella hieno runo. Jotenkin tuli helpottunut olo, kun ajattelee, että on oikeus olla ruma ja rikkinäinen..

Hieno runo. Mielenkiintoinen.

hyvä runo!

 

Käyttäjän kaikki runot