Nimetön

Runoilija downgirl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ensimmäistä kertaa
rakkauslaulujen Hän
silittää liian lyhyttä tukkaani
ja pitelee
kuolemastani kylmiä sormia
omissaan.

Ja minuun lämpö tarttuu hitaasti,
valo polttaa mörköjäni
Etsiessäni itseäni huuliltaan

Minä palaan.
Minä opin tuntemaan.
Minä olen, vihdoin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan herkkä, rakkaudentäyteinen runo <3

Aika hienoa tunnelmien kontrastia tässä runossa. Tuli melkein kylmiä väreitä...

 

Käyttäjän kaikki runot