Kieroutunut ihmisraunio

Runoilija vadelmasuklaa

nainen
Julkaistu:
63
Liittynyt: 15.10.2008
Viimeksi paikalla: 5.4.2022 17:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.8.1993

elä päivä kerrallaan
Suosittelen:
 

Rakkautesi
on kaiverrettu sydämeeni
hiilenpunaisin kirjaimin.

Hellyytesi
on kahliutunut vartalooni
lailla teräskalterin.

Katsoessani
peiliin näen sinun kasvosi,
todellisuudessa katsoen vain itseäni.

Kämmenesi
muoto ikuistettuna kasvoihini,
varmistaen etten koskaan unohtaisi
kosketustasi.

Sinä
jolle vannoin ikuista onneani,
oletkin vain kieroutunut ihmisraunio
ja olet raiskannut sieluni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Säväyttävä teos

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot