Kihlaselli

Runoilija viivakoodicello

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 26.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

12 456789
 

Liljapeltovalssi
sulhasen kanssa

ja yhä vastaan katseisiin muualta

Sulhasen talossa
onni ja ikkuna

ikkunassa minä odottaa sinua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis runo

Tykästyin kovasti.

V a i k u t t a v a a....

Hieno tämä! Eräässä elämänvaiheessa olisi kolahtanut vielä kovemmin. Upea.

 

Käyttäjän kaikki runot