Nauretaan

Runoilija viivakoodicello

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 26.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

12 456789
 

Nauretaan.

Nauretaan vaan.

Ei siihen syytä tarvitse.

Ympärillämme ihmiset
katsovat kadehtien
MEILLÄ ON NIIIIN HAUSKAA

Nauretaan vaan.

Ihan nauramisen vuoksi.

Nauretaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mainio.

Tämä sai miettimään. Mielenkiintoinen. Pidän

 

Käyttäjän kaikki runot