puuttuva pala

Runoilija marikacarita

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 13.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

runot ovat ehkä hiukkasen epäselviä, mutta koittakaa saada selvää. :)
 

oli minulla sydänpuolikas
toinen puuttu rakkaudesta
sinä tulit
liitit sydämemme yhteen.
tuli kokonainen.

Olit se puuttuva pala.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot