Sospecha

Runoilija TanDemi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.10.2008
Viimeksi paikalla: 23.8.2017 12:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Et varmaan edes tiedä,
Miten jokainen sanasi satuttaa minua
Miten jokainen katseesi saa sydämeni huutamaan
Tai miten jokainen kosketuksesi saa ihoni värähtelemään

Oletko sokea ?
Vai etkö vain välitä tunteistani ?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot