Pregunta

Runoilija TanDemi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.10.2008
Viimeksi paikalla: 23.8.2017 12:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Iltamme päättyi jälleen
Aurinkokin alkaa jo nousta
Lähdemme samaa matkaa kotiin

Ja jälleen olemme samassa tilanteessa;
Tiemme eroavat, ja käännymme koteihimme
Katseemme kohtaavat viimeisen kerran
Viimeisen kerran ennen hyvästejä

Katson sinua vielä pitkään silmiin,
Otan askeleen sinua kohti
Mutta äkkiä käännän pääni pois

Kiukkuisena kävelen kohti kotiovea
Miksi en vieläkään ...?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

todella suloinen tämä :) kuvaus siitä ujoudesta ja jännitteestä joka varmasti tulee jokaisessa parisuhteessa eteen.

 

Käyttäjän kaikki runot