De escape

Runoilija TanDemi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.10.2008
Viimeksi paikalla: 23.8.2017 12:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jonain päivänä vielä
nostan pääni pystyyn,
kuivaan kyyneleeni viimeisen kerran
ja revin ruostuneet kahleeni irti

Jonain päivänä vielä
mittani täyttyy tästä kaikesta
ja silloin pakenen henkeni edestä

Jonain päivänä
en ole enää täällä,
vaan olen nauttimassa vapaudestani

Ja kun se päivä tulee,
toivon ettei kukaan ei ole tielläni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea,hieno runo

ihana runo, toiveikas ja kaunis <3

Upea,hieno runo

ihana runo, toiveikas ja kaunis <3

 

Käyttäjän kaikki runot