Lattialla

Runoilija TyhjäSointu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hello! :3 Olen siis -93 vuonna syntynyt musiikkipedagogi-opiskelija. Kirjoittelen ihan huvikseni runoja ja laulunsanoituksia, mitään sen suurempaa tarkoitusta etsimättä.
 

Tartu kiinni, Irti
Älä koske muhun!
Kuka mä olen?
Entä sinä.
Mitä jos tämä kaikki onkin
vain pahaa unta?

Yksi asken ja toinen
Viime kierros enää tähän.
Viikko, kuukausi...
mitä sil' on väliä?
Tahdon herätä, nousta
mutten voi sille mitään
Kun avaan silmät olen tässä
enkä voi itsestäin pitää

Leviän lakanoille,
painaviksi palasiksi
Hetken riemusta tulikin haava,
eivät sitä paranna,
edes kultaiset kätesi
Lattialla.

Selite: 
Hieman erilainen runo itseltäni, tosin sellainen on olokin. Yhtä rikkoinainen, yksinäinen, väsynyt ja kyllästynyt. Miksen voisi jo herätä?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot