Haave

Runoilija e7ed4074fd5521241d70d515362ec183

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.9.2008
Viimeksi paikalla: 3.8.2018 21:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sut veisin katolle sen suuren vesitornin, josta kauniin maiseman sulle näyttää voisin. Maiseman jonka laskevan auringonvalo punaiseksi maalata saisi.

Taivaalla taas kurkien aura, varmaan pakoon syksyä kohti lämpimää lentäisi. Ja tuuli pois puhaltaisi puunlehtiä viimeisiään. Käteni laittaisin kädellesi ja siitä hellästi puristaisin. Hiussuortuvan silmiltäsi korjaisin ja korvaasi kuiskaisin, sua rakastan...

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot