Haluan pois

Runoilija Poisonberry

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 29.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nojaudun eteisen nurkkaan
Kietoudun itseäni vasten
Peitän kasvoni valolta
Haluan pois

Pelko valtaa silmäni
Minun on kylmä
Yhteiset hetket ovat jo poissa
Haluan pois

Kukaan ei ole kuuntelemassa
Maailma on sokea
Tuska takoo mieltäni
Haluan pois

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jotenkin tutun oloinen tunne... mutta joka tapauksessa runo on mahtava :)

 

Käyttäjän kaikki runot