Viettele minut, katseesi polttelee ihoa. Huulesi levittävät minuun lamaannuttavaa myrkkyä.
En voi vastustella.
Riisut minut ja heität vaatteeni nurkkaan, ihaillen katsot alastonta vartaloani.
En edes ujostele.
Suudelmasi pitkin vartaloani saa minut värähtelemään.
Haluan sitä, haluan lisää.
Kätesi löytävät kehoni herkimmät kohdat ja minä nautin, enemmän kuin koskaan.
Käytä minua, olen sinun. Alastomana edessäsi, voimattomana. Haluan sinun vain täyttävän minut ja tuomaan minlle täydellisen nautinnon.
Jonka vain sinä voit tuoda.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ihana rakkausruno<3