Kutsu jota en saa

Runoilija Elämänliekki

mies
Julkaistu:
117
Liittynyt: 21.11.2007
Viimeksi paikalla: 30.4.2024 9:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on hyviä hetkiä, rakkaiden rakkautta, haaveita, antamista ennen ottamista, suklaan makeutta, ja sairauden surkeutta. Kaikkea hyvää ja huonoa, jotta se olisi elettyä elämää. Vaikka rakkaus onkin vain mielentila, biokemian aikaansaama harha, siitä on mukava kirjoittaa kuin se olisi totta.
 
Suloisen soljuva metsän säe
kuin paratiisin lupaus
satakielen ilmoitus
täällä olen
tule

Kuulisinpa saman joskus itse
minulle tarkoitettuna
täällä olen
tule
 
oletus

Kommentit

Kyllä tämä on ihan oikea runo, eikä "melkein".

Paha on mennä toisia neuvvomaan

-mutta joskus voi kutsua itse muita, ja niitäkin joita ei kukaan kutsu?

-yksinäisen ihmisen täytyy olla sinnikäs mutta se on elämänsuolaa, että 

seuraavassa kulmauksessa tapaat ihmisen josta tulee vertaisesi, vaikka

hän olisi vaatetettuna sammakko-ihmisen kaapuihin?

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot