2124

Runoilija Elämänliekki

mies
Julkaistu:
117
Liittynyt: 21.11.2007
Viimeksi paikalla: 17.4.2024 8:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on hyviä hetkiä, rakkaiden rakkautta, haaveita, antamista ennen ottamista, suklaan makeutta, ja sairauden surkeutta. Kaikkea hyvää ja huonoa, jotta se olisi elettyä elämää. Vaikka rakkaus onkin vain mielentila, biokemian aikaansaama harha, siitä on mukava kirjoittaa kuin se olisi totta.
 
Tiedäthän hetken, kun näkee jotain...
jotain sydäntä riipaisevan kaunista,
jotain niin ihanaa, ettei tiedä
hyppisikö silkasta riemusta
vai polvistuisi nöyränä kiittämään luojaa
lahjastaan maailmalle

Tai ehkä sinä et tiedä
hajut riittävät sinulle
ja syötävät herkut silloin tällöin

Mutta minä tiedän
ja sydämeni on vieläkin apposellaan...
hämmennyksestä

Kuinka voisin kuvailla kauneutta
ihon puhtautta, piirteiden pehmeyttä,
tummien silmien syvyyttä,
ja miksi kuvailisinkaan
kaikki tunnistavat kauneuden

Mutta tiedätkö Salli
olet pirun onnellinen, kun sinulle riittävät
pelkät hajut ja muona
Selite: 
Päivän aikana sattuu milloin mitäkin...
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

elämän luonnetta hienosti kuvaat

pidin todella paljon
Varmaankin runosi on omistettu koirallesi.
Ihmiselämä ja koiranelämä...paljon niissä on samaa.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot