Nimetön

Runoilija rneizzel

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 16.9.2008
Viimeksi paikalla: 17.4.2016 21:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.10.1993

pieni pala maailmastani.
 

oksan koputus kuuluu selvemmin
toivon kerta toisensa jälkeen
että tulisit
kertoisit maailman tuulista
millaista on rakastaa ja olla rakastettu

viima huojuttaa puita ikkunan takana
tunkeutuu lävitseni
ja näkee kaiken

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä on kaunis ja syvä!

Kaunis runo ja herkkää kerrontaa :)

 

Käyttäjän kaikki runot