Nimetön

Runoilija rneizzel

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 16.9.2008
Viimeksi paikalla: 17.4.2016 21:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.10.1993

pieni pala maailmastani.
 

huomasin repineeni rikki kaiken
liian lyhyet kynnet
painautuvat kenen tahansa ihoon
en välitä mihin osun

suihkussa kaikki sattuu
hoitoaine tunkeutuu lävitseni
polttaa kaiken tieltään
eikä välitä mihin osuu

sanasi kaartelevat ohitseni
vihjailevat ja houkuttelevat
pistelet pienillä huomautuksilla, äänenpainoilla
etkä välitä mihin osut

viisitoista huokausta ja kaikki on ohi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

pidin eniten lopetuksesta
yllätyin tunnelmasta verrattuna ensimmäiseen runoon,
erilaista toimivuutta

aivan loistava, pidän säkeistöjen lopetuksista ja muutenkin hieno ja hyvä!

 

Käyttäjän kaikki runot