Vain kerran elämässä

Runoilija hegst91

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Noo.. vähä erilainen..
runoja rupesin eilen tekee..
ja aattelin tänne laittaa..
ja sillee :P
motto: onnekas on se joka rakastaa.. onnekkaampi on se joka rakkautta saa.. onnekkain on se joka rakkautta saa, siltä jota rakastaa..
 

Kaikki sitä oikeeta ihmistä etsii
Jos sen löydät ni pidä siitä kii
Vaik se vie sut hymystä kyynelii
Ni tuut sitä joskus oikeesti tarvii

Irti päästä ja tiedät että se on aitoo
välittäminen vaatii henkistä taitoo
Askel toisen etee aina on toivoo
tiedän ku sanon et sä et yksin oo

Huomaan et en oo pelastusta vailla
Olin vaa sisältä pahasti hajalla
Olin ja oon aina yksin vaeltaja
Mutta sut mä haluun tuntea aina

Sillee kukana oot enkä tiiä missä
suljen silmät ja nään sut mun mielessä
Kasvojas mä tuijotan ikuisuuteen
ja pinkin ruusun puhallan tuuleen

Uskotko et mietin sua viel iltasin
olit mulle tärkee ja oot vieläkin
pyydänkö rakkautta vai ystävää
En enää, mut muistot ne kyllä jää

ikinä.. et sä mua hei menetä
ikinä.. et sä saa mun takii itkeä
en mä koskaan pois aijo lähteä
Etkä väitä ettenkö mä välitä

Vaik ikävä tulee sitä aikaa
Mihin ei päästä vaa enää koskaa
Mä todellakin aijon sua tukee
Ettei sun iha yksin tarvii kulkee

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
hegst91 Vain kerran elämässä 22.2.2014 0 Runo
hegst91 Dreamin' 11.1.2014 0 Runo
hegst91 Nimetön 18.7.2012 0 Runo
hegst91 28# 15.9.2010 0 Runo
hegst91 29# 15.9.2010 0 Runo
hegst91 31# 15.9.2010 0 Runo
hegst91 32# 15.9.2010 0 Runo
hegst91 Nimetön 15.9.2010 1 Runo
hegst91 30# 15.9.2010 1 Runo
hegst91 #1 3.6.2010 0 Runo