Dreamin'

Runoilija hegst91

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Noo.. vähä erilainen..
runoja rupesin eilen tekee..
ja aattelin tänne laittaa..
ja sillee :P
motto: onnekas on se joka rakastaa.. onnekkaampi on se joka rakkautta saa.. onnekkain on se joka rakkautta saa, siltä jota rakastaa..
 

Those lonely nights i spend awake dreamin
what cound have been
Confused of the things i need
and what the hell happened to me

I step out the door
Look up and wish there was something more
To fill this empty void in my soul
before i lose control

I fear i stay awake
cause' sadly something i wait
sometimes i wish i could leave
cause' i've got nothing up my sleeve

I ask myself what do you need
I'm lost and can't succeed
nothing is how it's supposed to be
so drowning on my own disbelieve

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
hegst91 Vain kerran elämässä 22.2.2014 0 Runo
hegst91 Dreamin' 11.1.2014 0 Runo
hegst91 Nimetön 18.7.2012 0 Runo
hegst91 28# 15.9.2010 0 Runo
hegst91 29# 15.9.2010 0 Runo
hegst91 31# 15.9.2010 0 Runo
hegst91 32# 15.9.2010 0 Runo
hegst91 Nimetön 15.9.2010 1 Runo
hegst91 30# 15.9.2010 1 Runo
hegst91 #1 3.6.2010 0 Runo