Sormet sormien lomassa

Runoilija MariaBee

minun oli matkattava
toisten todellisuuksien läpi
löytääkseni omani

   ja sinunkin

sormien päistä
suodatettava kipuni,
kosketettava kulkemaan 
kaipuu ihollesi, iholleni
 
pideltävä päiviä
pieniä hetkiä kerrallaan,
etten liikaa tottuisi 
läsnäoloosi

etten unohtaisi,


   sen kaiken,
     kannoin eteesi 

      ja silti,
        sinä jäit
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana !!
Aivan oikein, kyllä kannattaakin jäädä, ainiaan.
Hienointa rakkaudessa on tulla hyväksytyksi omana itsenään
, menneisyyden kokemukset mukanaan.
Ilman niitä ei olisi itse.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot