Rajattomasti

Runoilija MariaBee

sinä tahdoit mennä,
ja minä päästin irti

  kuuntelin, kuinka unohdus 
  hyökyi harmaana 
  yli horisontin

    liotin ääriviivani 
    äänettömään veteen


hiljaisuudessa satoivat hileet, 
ja suolapisarat lakkasivat
satuttamasta ihoa

  näyttivät niin kauniilta,
  etten tiennyt miksi
  minun olisi pitänyt
  
    rajattomasti

      mereni kutsui, minua -
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

On aika luovuttaa, toivottavasti ei montaa kertaa elämässä.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot