Sulavan selän kääntöpiirillä

Runoilija MariaBee

kolme askelta kurusta
kuusten lomassa 
lepäävät

  menetettyjen hetkien
  hopeoidut hiutaleet

     kuiskivat oksille
     eilisten unelmia

aurinko piirtää 
iholleni pilkkuja 

  pälvet peittelevät 
  askeleidesi äänet

        eikä lumi 
        enää kanna

viettelen veden 
hitaaseen valssiin,
sulan maan lauluun

  aika antaa 
  anteeksi

         - hengähdän, 
            taivun tähän
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upean sulavaa tekstiä, tähän on hyvä nukahtaa.
Hieno hieman erilainen kevätruno.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot