Päättymätön luku

Runoilija MariaBee

tänään
annoin itselleni 
luvan suudella sulkaa

kohotin katseeni
piirtämään pisteitä
taivaankansien väliin

laskin äärettömyyttä

    että osaisin
          sanoa hyvästi

               kertoa, jakaa


                      ilman tyhjiä sivuja -

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tyylikäs.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot