Soisitko minua

Runoilija MariaBee

jos illan lauluun
valutan varjoni

  kun peltikatolla pisaratanssi
   pehmein askelin peittelee pimeää

vielä viipyillen,
aamun tahdeissa

  laskisitko valoa
   lähelle, lähempää?
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Onpas hieno tunnelmainen runo, mukavin virkkein saatu tarina ja lopussa upea lempeä lähestyminen.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot