Nimesi on nyt

Runoilija MariaBee

unessa, tulet

 valkeina tunteina
   helähtävät tiu´ut

vaieten,
viivähdän valtimollasi

 hiljaisuudessa humina,
   eikä käteni kanna aikaa

etsimättä eilisiä uomia,
hiukkasia huomisista

 unessa, tulet
  solisten, sormieni läpi
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Onneksi unissa on kaikki mahdollista <3
Ihana!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot