Nimetön

Runoilija kotiinpaluu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.9.2008
Viimeksi paikalla: 30.11.2017 2:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen ollut liikaa kaltaistenne joukossa
olen kadottanut itseni jonnekin
maailman ja unen väliin

joka elokuu olen kahdella jaollinen
kerään kaikki muistoni yhteen
odottamaan tuleen syttymistä

hän oli oikeassa

olen alkanut nähdä pystysuoria unia

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot