Nimetön

Runoilija kotiinpaluu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.9.2008
Viimeksi paikalla: 30.11.2017 2:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuhat kilometriä
täältä helvettiin
auto on pyörätuolimme

Katsokaa muualle
olen ohut
olen ilman ihoa
ilman suojaa

olin joskus olemassa
olin osana katsetta

iho ei enää suojaa
seinät ei suojaa
sanat ei tarkoita mitään

olin joskus olemassa
elin salaovien takana

haluan sinne ja takaisin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

epätoivoa eli hyvä

ihailtavan kaunista

Ajattelemaan laittaa tämä. hieno.

tämä koskettaa kovasti.

epätoivoa eli hyvä

ihailtavan kaunista

Ajattelemaan laittaa tämä. hieno.

tämä koskettaa kovasti.

 

Käyttäjän kaikki runot